Mar 7, 2010, 8:19 PM

Всичките глупаци 

  Poetry » Civilian
522 0 0

Никой не разбира намека,

всички леко го приеха,

но глупаци бездушевни наричах ги условно -

нищо те за мене благородно

не са сторили, само се престорили.

 

Очите си ще изядат, само парите няма да дадат.

Душата си ще продадат - банката да оберат.

Глупаци заслепени с глас безшумен

се надигат от гроб забулен

и дерзаят вашето сърце, дерзаят вашата душа.

В призраци на глупост всичко е съвкупност.

 

Със разядено сърце,  но с безброй пари в ръце

е всеки втори призрак -

Призракът на Глупостта!!!

© Елисена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??