Никой не разбира намека,
всички леко го приеха,
но глупаци бездушевни наричах ги условно -
нищо те за мене благородно
не са сторили, само се престорили.
Очите си ще изядат, само парите няма да дадат.
Душата си ще продадат - банката да оберат.
Глупаци заслепени с глас безшумен
се надигат от гроб забулен
и дерзаят вашето сърце, дерзаят вашата душа.
В призраци на глупост всичко е съвкупност.
Със разядено сърце, но с безброй пари в ръце
е всеки втори призрак -
Призракът на Глупостта!!!
© Елисена Todos los derechos reservados