Имам нежност в излишък,
притежавам и малко небе,
шепа сълзи и малко надежда
и сърце с необятен размер.
Искам само малка искрица
в труден ден и облачно време
и ръка, протегната към мен,
аз и давам...
колкото иска да вземе.
© Кати Петкова All rights reserved.