Jul 13, 2019, 9:31 PM

Всичко 

  Poetry » Love
776 1 2

Устни от малини и очи от шоколад.
Докосването на глухарче,
целувката на капка дъжд.
Световъртеж от изгарящи желания и

безсъници по-сладки от меда.
Всичко си ми! Всичко,че и още...

Безумие, копнеж, мечта.
Сън,спомен,бъдеще...
Единствената ми звезда! 

© Мария Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??