13 июл. 2019 г., 21:31

Всичко 

  Поэзия » Любовная
722 1 2

Устни от малини и очи от шоколад.
Докосването на глухарче,
целувката на капка дъжд.
Световъртеж от изгарящи желания и

безсъници по-сладки от меда.
Всичко си ми! Всичко,че и още...

Безумие, копнеж, мечта.
Сън,спомен,бъдеще...
Единствената ми звезда! 

© Мария Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??