Oct 24, 2009, 8:48 PM

Всичко свърши 

  Poetry
546 0 0

 

ВСИЧКО СВЪРШИ

 

Знам че бяхме двамата потайни

И срещахме се в трети свят

Където всичко бе далеч и тайно

Където всеки чувства се богат

 

И черпехме един от друг надежда

И смелост че не сме сами

Задръжките отпадат и отвеждат

Където мислите не стигаха дори

 

Но можеше поне да ми намекнеш

Какви си ги забъркал ти

И щях да го приема леко

И нямаше така да ме боли...

 

 

Може би...

 

© Десислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??