ВСИЧКО СВЪРШИ
Знам че бяхме двамата потайни
И срещахме се в трети свят
Където всичко бе далеч и тайно
Където всеки чувства се богат
И черпехме един от друг надежда
И смелост че не сме сами
Задръжките отпадат и отвеждат
Където мислите не стигаха дори
Но можеше поне да ми намекнеш
Какви си ги забъркал ти
И щях да го приема леко
И нямаше така да ме боли...
Може би...
© Десислава Всички права запазени