Aug 31, 2011, 4:08 PM

Вслушай се 

  Poetry » Love
739 0 1

Вслушай се

 

Вслушай се в моя лиричен звук,

аз съм тук,

вслушай се в съветите ми,

те не са просто заръки,

нито обикновени препоръки,

чуй как се отронва стон от душата ми като капка,

пристрастеността ми към теб не е малка,

със звуците на песента ми се смей

и докрай ме завладей,

слушаш ли ме всеки ден и час,

ще бъда твоя в захлас!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Текстовете ти създават впечатление за самоцелно римуване. Недей така, не прави рима с първата дума, която ти хрумне.
Random works
: ??:??