Вслушай се
Вслушай се в моя лиричен звук,
аз съм тук,
вслушай се в съветите ми,
те не са просто заръки,
нито обикновени препоръки,
чуй как се отронва стон от душата ми като капка,
пристрастеността ми към теб не е малка,
със звуците на песента ми се смей
и докрай ме завладей,
слушаш ли ме всеки ден и час,
ще бъда твоя в захлас!
© Пламена Сомова Все права защищены