Всяка минута, в яд потопена,
минава нещастно през твоите дни.
А ако просто си мислел за мене,
можеше и да ни провърви.
Нямам настройки за твоите чувства,
преминах през всичко, целях обичта.
Но ти ме премяташе, без да изпускаш
конците на плетивото-лъжа.
Опитах. И чаках. И исках да можем
да бъдем семейство. Уви.
Остана достойнство в крака да положа
и да те чакам безкрайно, нали?
Всяка минута, когато си с нея,
часово се измерва при мен с векове.
И в огледалото гледам – старея...
Прибираш се тихо. И сутрин е.
Казах ти пряко, без ултиматум.
Няма защо да избираш. Не съм
билетче със номер в някой театър.
Исках твойта любов аз да съм.
Всяка минута, във яд потопена,
погубва частица от новата ТЯ.
Просто не мисли за мене,
а времето отдай на Другата...
© Ниела Вон All rights reserved.