Мислите ми – птици чернокрили
безмълвни, призрачни, ужасни,
летящи нощни сенки, свили
гнезда в ъглите тъмни и опасни.
Мислите ми – ситен морски пясък,
обикновен варовик, недодялан,
гранит шлифован със отблясък,
диамант с искрящо като огън тяло.
Мислите ми - топъл южен вятър,
разтапящ бързо снеговете,
бриз прохладен през горещо лято,
полярен вихър в ледовете.
Мислите ми – пъклена омраза,
любов желана, болка и печал,
балсам лечебен, гибелна зараза,
небе възвишено и земна кал.
Мислите ми – плод на моя разум,
те внасят ред, съзиждат и рушат,
енергия вибрираща на АЗ–а,
овладея ли я... няма да греша!
© Арина All rights reserved.
поздрави!