17 июн. 2010 г., 17:11

Всяко нещо започва... от една мисъл 

  Поэзия
736 0 8

Всяко нещо започва... от една мисъл

 

Мислите ми – птици чернокрили

безмълвни, призрачни, ужасни,

летящи нощни сенки, свили

гнезда в ъглите тъмни и опасни.

 

Мислите ми – ситен морски пясък,

обикновен варовик, недодялан,

гранит шлифован със отблясък,

диамант с искрящо като огън тяло.

 

Мислите ми  -  топъл южен вятър,

разтапящ бързо снеговете,

бриз прохладен през горещо лято,

полярен вихър в ледовете.

 

Мислите ми –  пъклена омраза,

любов желана, болка и печал,

балсам лечебен, гибелна зараза,

небе възвишено и земна кал.

 

Мислите ми – плод на моя разум,

те внасят ред, съзиждат и рушат,

енергия вибрираща на АЗ–а,

овладея ли я... няма да греша!

 

 

© Арина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??