Apr 19, 2008, 1:04 PM

Втори дубъл 

  Poetry
694 0 4

Втори дубъл даваш ли ми?

Втори дубъл в любовта?

За момиче плакал ли си?

Ти обичал ли си я?

Втори дубъл, прошка, край...

ще ли ми ги ти дадеш?

Два пъти не лъжа – знай,

що ли ти ще избереш?

Втори дубъл в любовта

на доверие не се поддава,

както дъх след участта

в мъртва плът не се вселява.

Втори дубъл в радостта

рядко грешник сполетява,

отказ, скръб, сълзи, тъга,

плътно следват любовта.

Втори дубъл давал ли си?

За момиче плакал ли си?

Нея я боли за теб!

Не бъди ти кубче лед!

Втори дубъл даваш ли ми?

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??