Втори дубъл даваш ли ми?
Втори дубъл в любовта?
За момиче плакал ли си?
Ти обичал ли си я?
Втори дубъл, прошка, край...
ще ли ми ги ти дадеш?
Два пъти не лъжа – знай,
що ли ти ще избереш?
Втори дубъл в любовта
на доверие не се поддава,
както дъх след участта
в мъртва плът не се вселява.
Втори дубъл в радостта
рядко грешник сполетява,
отказ, скръб, сълзи, тъга,
плътно следват любовта.
Втори дубъл давал ли си?
За момиче плакал ли си?
Нея я боли за теб!
Не бъди ти кубче лед!
Втори дубъл даваш ли ми?
© Яна Всички права запазени
Ти заслуйаваш втори шанс.