Прости ми, Боже, че те притеснявам.
И днес навярно си зает...
Аз зная, много често те предавам,
А ти все пращаш ми късмет.
Но нещо - днес ще ти поискам.
За всички ближни - светлина.
Път към себе си - за да обичам.
И вяра, Боже - само няколко зрънца!
Светли празници на всички!
Специално за този стих
ще огранича коментарите.
Моля да ме извините.
Но вярвам, че ще ме разберете.
© Виолета All rights reserved.