Oct 21, 2010, 8:46 PM

Вярвай, глупаво момиче 

  Poetry
618 0 4

Повярва, глупаво момиче.

Сега цената ще си плащаш.

Горчиво страдай, че обичаш

и с лоши все се хващаш.

Недей да питаш с какво заслужи

да бъдеш лъгана и мамена…

Обича лошият да лъже -

а ние пък обичаме да вярваме.

Постъпи глупаво, момиче -

това ти е в природата - да вярваш.

След всяка болка пак да го обичаш,

заради тази обич пак да страдаш.

Още вярвай, глупаво момиче -

наивни Бог ни е създал -

лошите да можем да обичаме,

че никой друг не би желал.

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??