Повярва, глупаво момиче.
Сега цената ще си плащаш.
Горчиво страдай, че обичаш
и с лоши все се хващаш.
Недей да питаш с какво заслужи
да бъдеш лъгана и мамена…
Обича лошият да лъже -
а ние пък обичаме да вярваме.
Постъпи глупаво, момиче -
това ти е в природата - да вярваш.
След всяка болка пак да го обичаш,
заради тази обич пак да страдаш.
Още вярвай, глупаво момиче -
наивни Бог ни е създал -
лошите да можем да обичаме,
че никой друг не би желал.
© Или Дадарова Todos los derechos reservados
наивни Бог ни е създал -
лошите да можем да обичаме,
че никой друг не би желал.
Страхотно! Мъдро!