Mar 9, 2008, 9:04 PM

Вятър и... 

  Poetry
590 0 2

Вятър и детски смях.

Повява от спомени прах

и покрива безмилостно

очите, мечтите...

 

Вятър и халюцинации

играят във филма лошата си роля.

Браво! Овации!

Аплодисментите Ви, моля!

 

Вятър и горчива ирония,

която душата горката

непрекъснато гони я

и бяга, ала без да избяга... 

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??