Вятър и детски смях.
Повява от спомени прах
и покрива безмилостно
очите, мечтите...
Вятър и халюцинации
играят във филма лошата си роля.
Браво! Овации!
Аплодисментите Ви, моля!
Вятър и горчива ирония,
която душата горката
непрекъснато гони я
и бяга, ала без да избяга...
© Катя Todos los derechos reservados