Jul 27, 2012, 6:53 PM

Вятър взех 

  Poetry » White poetry
816 0 1

ВЯТЪР ВЗЕХ

 

В шепите си вятър взех.

От пролетния вятър.

В очите си го пръснах,

по лицето и косата.

Бях щастлива с него

и богата.

Но ти не го видя.

Не го отне.

Увяхна в мене

пролетният вятър.

© Желязка Дракалиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??