ВЯТЪР ВЗЕХ
В шепите си вятър взех.
От пролетния вятър.
В очите си го пръснах,
по лицето и косата.
Бях щастлива с него
и богата.
Но ти не го видя.
Не го отне.
Увяхна в мене
пролетният вятър.
© Желязка Дракалиева Todos los derechos reservados