Аз вярвам в безусловната любов - да даваш,
без да очакваш нищичко в замяна,
да бъдеш светлина и благослов,
да се слееш в едно с великата промяна.
Аз вярвам в приказните светове,
където само детската невинност се допуска,
където с разперени криле,
душата ти на воля ще препуска.
Безброй желания ще сбъдне,
ще измие хиляди сълзи
и във вълшебство всичко ще превърне,
и до безкрая ще лети, лети, лети...!!!