30.06.2015 г., 20:28 ч.

Вълшебен свят 

  Поезия » Друга
615 0 0

Аз вярвам в безусловната любов - да даваш,

без да очакваш нищичко в замяна,

да бъдеш светлина и благослов,

да се слееш в едно с великата промяна.

 

Аз вярвам в приказните светове,

където само детската невинност се допуска,

където с разперени криле,

душата ти на воля ще препуска.

 

Безброй желания ще сбъдне,

ще измие хиляди сълзи

и във вълшебство всичко ще превърне,

и до безкрая ще лети, лети, лети...!!!


© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??