За миг дойде и пак те няма!
Вече липсва ми една усмивка и дланите ти топли!
Милата прегръдка и сладката целувка!
За миг дойде и пак те чувствам!
Ела, покажи ми, че не е така!
Кажи ми, моля те, че не греша!
Обичам да те чувствам близо до мен,
обичам търсещите ти очи, чакащи мен!
Обичам те - за дълго - до края,
а когато дойде краят,
ще те обичам пак от начало...
така силно, така страстно...
сякаш е магическо, благословено и изящно!
© Фатиме Тибер All rights reserved.