6 мая 2011 г., 01:22

Вълшебно 

  Поэзия » Любовная
657 0 1

За миг дойде и пак те няма!

Вече липсва ми една усмивка и дланите ти топли!

Милата прегръдка и сладката целувка!

За миг дойде и пак те чувствам!

Ела, покажи ми, че не е така!

Кажи ми, моля те, че не греша!

Обичам да те чувствам близо до мен, 

обичам търсещите ти очи, чакащи мен!

Обичам те -  за дълго - до края, 

а когато дойде краят, 

ще те обичам пак от начало... 

така силно, така страстно... 

сякаш е магическо, благословено и изящно!

© Фатиме Тибер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??