Jun 12, 2012, 10:09 AM

Въпрос 

  Poetry » Other
394 0 0

Изплъзваш се...

по тънката линия,

минаваш... 

крехката граница...

бягаш

от чистата истина.

Всяка дума -

провокация,

всеки въпрос -

още една,

няма отговор -

мълчание...

изплъзваш се...

а всъщност така

даваш

ОТГОВОРА...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??