12.06.2012 г., 10:09 ч.

Въпрос 

  Поезия » Друга
391 0 0

Изплъзваш се...

по тънката линия,

минаваш... 

крехката граница...

бягаш

от чистата истина.

Всяка дума -

провокация,

всеки въпрос -

още една,

няма отговор -

мълчание...

изплъзваш се...

а всъщност така

даваш

ОТГОВОРА...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??