Jul 3, 2008, 5:47 PM

Въпрос пред тунела 

  Poetry » Phylosophy
586 0 0

Консервизъм блика ли от вас?

Питам... и ги гледам във захлас...

 

Блика, блика... но не знаем,

затова тунелна басня бавно баем.

© Крум Балджийски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??