3.07.2008 г., 17:47 ч.

Въпрос пред тунела 

  Поезия » Философска
584 0 0

Консервизъм блика ли от вас?

Питам... и ги гледам във захлас...

 

Блика, блика... но не знаем,

затова тунелна басня бавно баем.

© Крум Балджийски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??