Бясна съм защото …
отново позволих.
Отново позволих
да бъда наранена.
Защото в миг на глупава мечта,
повярвах, че
отново аз ще съм благословена.
Повярвах аз за миг,
че може би ще мога аз
отново да обичам.
Повярвах ти, предаде ме,
нормално, хора сме –
простих. И мина време ….
аз вярата си в теб
не я загубих нито в миг -
отново ти повярвах наранена и ….
отново ме предаде ти.
А болката сега гори,
гори в гърдите ми от тебе наранени.
Сърцето, което е било през целия живот ….
отново бе разбито, наранено.
Върви си, моля те, върви -
не мога повече да ти прощавам.
Не се завръщай, изгори
и в сънищата ти ми ме напусни.
Не искам спомен да запазя с теб,
не искам повече да страдам ….
Върви си моля те – върви
и в моят си живот ме остави...
© Ана Ненчена All rights reserved.
Хубав ден от мен с пожелания за много обич и щастие!
Ана