Върви си, Страх! Недей ме спира.
Стига трови моите дни!
Нека сърцето ми само избира
по кой път дните ми да извърви!!
~~~
Върви си, Страх! Достатъчно ме придружава!
Научи ме и отне ми толкова неща
Азът, който все логично разсъждава,
властваше чрез тебе до СЕГА!
~~~~
Страхувах се, че ще порасна!
Страхувах се, че съм сама!
Страхувах се от провали разни.
Страхувах си се от Страха!
~~~
И виж ме, Страх... наистина пораснах...
провалях се... и то не веднъж.
И списъкът ми със страхове нарасна...
страхчета никнеха като гъбки след дъжд!
~~~
Върви си, Страх! Нека те изкашлям...
От гърдите ми излез! Оковите вземи...
Не като враг, като приятел те изпращам...
Върви си!... не съм каквато бях преди!
© Нели All rights reserved.
Прегръщам те Нели