Jun 22, 2010, 10:21 AM

Вътрешна война 

  Poetry » Love
770 0 0

Правя стъпка напред,
а назад продължавам да вървя.
Мислите си уж слагам в ред,
а пак безмислено ми е сега.
Миналото с тебе уж загърбих,
а пак за тебе мисля само.
Мечтите, които имахме с теб, захвърлих,
а пак мечтая с тебе да сме двама!
Уж си тръгнах, а продължавам да се връщам
и от безмисленото смисъл да вадя.
Малкото ни хубави моменти изхвърлих също,
но пак заради теб на нашите места стоя!
Във миналото бъдещето си издирвам,
във безследното търся аз следа.
Във мечтите виждам настояще,
а във спомените - толкова тъга!

© Вес Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??