22 июн. 2010 г., 10:21

Вътрешна война 

  Поэзия » Любовная
769 0 0

Правя стъпка напред,
а назад продължавам да вървя.
Мислите си уж слагам в ред,
а пак безмислено ми е сега.
Миналото с тебе уж загърбих,
а пак за тебе мисля само.
Мечтите, които имахме с теб, захвърлих,
а пак мечтая с тебе да сме двама!
Уж си тръгнах, а продължавам да се връщам
и от безмисленото смисъл да вадя.
Малкото ни хубави моменти изхвърлих също,
но пак заради теб на нашите места стоя!
Във миналото бъдещето си издирвам,
във безследното търся аз следа.
Във мечтите виждам настояще,
а във спомените - толкова тъга!

© Вес Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??