Apr 20, 2009, 9:29 AM

Във тебе... 

  Poetry » Love
935 0 13

Във твоите очи дълбоки
потънали са мъжките ти тайни.
Със моите очи ще се опитам,
изпивайки ги, аз да ги разкрия.

Във твоята усмивка тъжна
се спотаява мъжката ти нежност.
Със моята усмивка аз ще стигна
до твойте устни, цялата в копнежност.

Във твойте длани – ласкави и силни
си стиснал здраво своите надежди.
Със свойте длани ще опитам
и ще събудя в теб вулкан от нежност.

В душата ти, приспана дреме,
болезнената рана на живота.
С душата си ще те докосна,
за да изтрия раната жестока.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??