Sep 16, 2011, 3:51 PM

Във влака 

  Poetry » Landscape
478 0 3

ВЪВ ВЛАКА
Претърчат се дървета с голи клони.
Въртелешка се Тракийското поле.
Като подгонени са старите вагони..
А вятърът се мъчи да ги спре ...


Зад старите стъкла е вече пролет.
Притискат ме вълни от синева!
И като през прозореца отворен,
в душата ми нахлува Пролетта!..

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??