Nov 9, 2021, 9:52 AM

Възхищение 

  Poetry » Love
549 0 1

Възхищение 

Когато на екрана аз те зърнах,

изпаднах от таланта ти в захлас

В илюзия красива те превърнах,

и влюбих се изпаднала в екстаз!

 

Душата в сладка тръпка закопняла,

жадуваше за теб в среднощен час.

В часът, преди да почне сериала,

пред телевизора заставах аз.

 

Какъв талант! Направо съм пленена!

Ти си актьор и с дарба при това!

Изкуството владееш несъмнено,
и в образите влизаш на мига.

 

При младите това е твърде рядко,

да овладеят този занаят.

Направят ли го, казано накратко,

към звездната Вселена ще летят!

 

 

 

 

 

© Невена Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • В часА, преди да почне сериалЪТ

    От пубертетските години ли е? По-скоро е хумористично, отколкото любовно. Да се влюбиш в тв водещ.
Random works
: ??:??