Когато на екрана аз те зърнах,
изпаднах от таланта ти в захлас
В илюзия красива те превърнах,
и влюбих се изпаднала в екстаз!
Душата в сладка тръпка закопняла,
жадуваше за теб в среднощен час.
В часът, преди да почне сериала,
пред телевизора заставах аз.
Какъв талант! Направо съм пленена!
Ти си актьор и с дарба при това!
Изкуството владееш несъмнено,
и в образите влизаш на мига.
При младите това е твърде рядко,
да овладеят този занаят.
Направят ли го, казано накратко,
към звездната Вселена ще летят!
© Невена Колева Все права защищены
От пубертетските години ли е? По-скоро е хумористично, отколкото любовно. Да се влюбиш в тв водещ.