Nov 23, 2006, 12:26 PM

Възпоменание 

  Poetry
2696 0 1
Деца, забравени от Бога,
на един забравил се народ.
Народ изправил се пред гроба
на бъдещия си живот...

От опечалените...
политици

© Димитър Ганчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??