Jun 16, 2013, 10:48 PM

Възвание 

  Poetry » Civilian
316 0 0

Ставай, български народе,

стига във вериги си лежал,

доста са те лъгали „породи”,

бутайки те в лепкавата кал!

 

Ставай, твоят сън премина,

ново време удря крак,

знай, в своите ръце си вдигнал мина

за взрив на пагубния мрак!

 

14.06.2013 г.

© Димитър Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??