16 июн. 2013 г., 22:48

Възвание 

  Поэзия » Гражданская
320 0 0

Ставай, български народе,

стига във вериги си лежал,

доста са те лъгали „породи”,

бутайки те в лепкавата кал!

 

Ставай, твоят сън премина,

ново време удря крак,

знай, в своите ръце си вдигнал мина

за взрив на пагубния мрак!

 

14.06.2013 г.

© Димитър Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??