Вземи ме, море, превърни ме
в красива и волна вълна,
танцувай със мен, целуни ме,
а после ме дай на брега.
И аз ще се слея със него,
от моята нежност ще дам
на всяка една песъчинка,
попаднала в мойте ръце.
От мойта любов ще разпръсна,
във всяко самотно сърце...
А после, когато го сторя,
вземи ме отново, море!
© Эоя Михова All rights reserved.