2 апр. 2007 г., 16:15

Вземи ме море 

  Поэзия
807 1 13

                            Вземи ме, море, превърни ме
                            в красива и волна вълна,
                            танцувай със мен, целуни ме,
                            а после ме дай на брега.


                            И аз ще се слея със него,
                            от моята нежност ще дам
                            на всяка една песъчинка,
                            попаднала в мойте ръце.


                            От мойта любов ще разпръсна,
                            във всяко самотно сърце...
                            А  после, когато го сторя,
                            вземи ме отново, море!                              

© Эоя Михова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??