Jan 7, 2015, 12:16 AM

Вземи от любовта 

  Poetry
361 0 0

Разцъфнал е животът,

аз те виждам там,

пред извора с моята мечта,

вземи от любовта.

 

Утихнали са дланите горещи,

тук в моите сгушени са те,

навярно знаят за любовта,

която красиво ни връхлетя.

 

Вземи от любовта, която давам,

тя е само за една жена,

това си ти, която държиш моята ръка,

и приемаш безрезервно любовта.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??