Разцъфнал е животът,
аз те виждам там,
пред извора с моята мечта,
вземи от любовта.
Утихнали са дланите горещи,
тук в моите сгушени са те,
навярно знаят за любовта,
която красиво ни връхлетя.
Вземи от любовта, която давам,
тя е само за една жена,
това си ти, която държиш моята ръка,
и приемаш безрезервно любовта.
© Никола Диманов Всички права запазени