Jul 22, 2018, 8:59 AM

xxx 

  Poetry
322 2 2

 

От любов ще се взривя
като вик в далечината. 
Ще вилнея, ще горя
като див самотен вятър.

Безутешно ще трептя
във сълзѝте на капчука.
Ще съм болчица и тя
под клепачите ще чука.

Докато белей деня,
а нощта се спуска стръмно,
ще крещя и ще звъня,
сред тревите ще осъмна.

А когато се стопи
сред Всемира мойто име,
ще усетиш кротко ти,
как целувам те незрима.

 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??