May 2, 2009, 8:47 PM

Ягодов пълнеж 

  Poetry » Love
680 0 3

Течен, лепкав, сладък,

ситен пролетен валеж,

удоволствие за сетивата,

любим мой ягодов пълнеж.

 

Наслада, вкус и аромат

навяват летния кипеж

във чудесен топъл свят,

ах, този ягодов пълнеж.

 

Шоколад, ванилия и крем,

есенно ухание, копнеж,

но не, не те искам аз така,

искам те със ягодов пълнеж.

 

Изморен, задъхан и покрит със скреж,

щом зиме ти се прибереш,

недей да чакаш,

целуни жената с ягодов пълнеж.

© Любослав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??