Течен, лепкав, сладък,
ситен пролетен валеж,
удоволствие за сетивата,
любим мой ягодов пълнеж.
Наслада, вкус и аромат
навяват летния кипеж
във чудесен топъл свят,
ах, този ягодов пълнеж.
Шоколад, ванилия и крем,
есенно ухание, копнеж,
но не, не те искам аз така,
искам те със ягодов пълнеж.
Изморен, задъхан и покрит със скреж,
щом зиме ти се прибереш,
недей да чакаш,
целуни жената с ягодов пълнеж.
© Любослав Todos los derechos reservados