Dec 22, 2007, 7:04 PM

Ярост и болка 

  Poetry » Love
613 0 1

Ти си болка и ярост,

ти си мрак и слабост.

Ти си мъка и тъга,

ти си в черната земя.

 

В Рая ти живееш,

мъртъв, високо се рееш.

Сърцето ми още те помни,

душата ти горда, вековна.

 

Спомен си, от тебе се раждам,

жив, но без да те виждам.

Тежък кръст забит в земята

не с очи, с душа те виждам.

© ЕЛЕНА ГОГОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??