22 dic 2007, 19:04

Ярост и болка 

  Poesía » De amor
612 0 1

Ти си болка и ярост,

ти си мрак и слабост.

Ти си мъка и тъга,

ти си в черната земя.

 

В Рая ти живееш,

мъртъв, високо се рееш.

Сърцето ми още те помни,

душата ти горда, вековна.

 

Спомен си, от тебе се раждам,

жив, но без да те виждам.

Тежък кръст забит в земята

не с очи, с душа те виждам.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??