Dec 13, 2010, 6:18 PM

Ято 

  Poetry » Other
452 0 5

Прекрасно ято, ти защо летиш,

и с фигурите си крилати

какво ли искаш да сътвориш?

 

- Аз летя и се рея в безбрежни висини

и среща с вятъра аз търся -

дошъл от други ширини...

 

Той, вятърът-Борей, ни носи приказки

и срещи с други светове...

Полезно е за нас да имаме

такива шеметни криле.

 

Издигни се високо и стани Ангел-птица ти!

 

Във висините се Душата рей свободно,

и няма тягост, тежест на крилата,

и свършва вътре в теб борбата.

 

Ела, танцувай с нас тоз възвишен валс!

Стани един от нас!

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??